Ik help je graag aan een website!

Samen bouwen we aan je website!

Ik help graag ambitieuze bedrijven en organisaties bij de bouw van hun website. Een website is een van de mogelijkheden waarmee je je in één oogopslag kunt onderscheiden van je concurrentie. Toch zijn er veel bedrijven die hier geen gebruik van maken en daardoor een hoop klanten mislopen.

Doordat ik al meer dan zeven jaar ervaring heb in webdesign, weet ik hoe je goede websites en webshops maakt. Een website moet niet alleen functioneel zijn, maar ook snel laden en bezoekers omzetten in klanten en ze overtuigen van jou kunnen heb je een duidelijke website nodig. Hiernaast zorg ik er voor dat je website volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet, compleet, professioneel, super snel, winstgevend en zoekmachine vriendelijk is!

Ik geloof niet in one-size-fits-all websites, dus ik leg je graag in een persoonlijk gesprek de kansen voor die we samen kunnen creeëren. 

Maatwerk

Geschikt voor MKB bedrijven en non-profit!

Wil je een website met een op maat gemaakt ontwerp en meerdere functionaliteiten, dan is het maatwerk pakket voor jou geschikt.

We gaan samen om de tafel om te kijken hoe we tot het beste ontwerp kunnen komen, er is altijd een maatwerk oplossing.

Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen van je nieuwe website.

VANAF

€299,-

Abonnement

Meest gekozen door starters!

Veel starters hoeven geen enorme website met talloze functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops en boekingssystemen.

Wel willen ze volledig ontzorgd worden bij de website bouw en ook qua hosting, domeinregistratie en software updates, ik doe dat voor je!

Je geeft je wensen aan en Designbuddy maakt de website voor je, je hebt hier dus geen omkijken naar. We helpen je opweg en je kan altijd zelf kleine aanpassingen doen.

ALL-IN

€35,- p/m

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Geïnteresseerd in een van de pakketten?

Vraag dan snel een offerte aan! Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend! Je zit nergens aan vast. In plaats van geld uit te geven aan marketing kies ik er juist voor om te investeren in gratis offertes en adviesgesprekken en daarme bedrijven écht verder te helpen met de bouw van hun website.