Webdesign IJsselstein

Ben je op zoek naar een professioneel webdesigner in IJsselstein. En heb je een nieuwe website nodig voor je bedrijf? Dan ben je hier op de goede plek. Ik maak effectieve websites voor ondernemers in IJsselstein, Nieuwegein en omstreken.

Door een website te maken die ook echt klanten oplevert, wordt je website niet meer alleen een visitekaartje maar ook een echte omzet versterker. Die ook daadwerkelijk klanten én omzet oplevert voor je bedrijf.

Websites

Heb je een website nodig voor je bedrijf? Een website die je online uitstraling sterk verbeterd. Een website die je ook daadwerkelijk klanten oplevert?

Webshop

Heb je een webshop nodig voor je bedrijf? Jouw webshop heeft maar één doel: zoveel mogelijk producten verkopen. Ik maak webshops die hier volledig op zijn ingericht.

Non-profit

Jouw website is het gezicht van je een organisatie en heeft maar één doel: een boodschap meegeven en donaties binnen halen, wij helpen je daarmee!

Werkwijze van een website laten maken in IJsselstein

Een nieuw project begint altijd met het maken van een afspraak, dit kan op locatie of ergens anders. Tijdens de afspraak worden alle eisen en doelen in kaart gebracht die je wilt bereiken met jouw website of webshop. Na de afspraak krijg je een offerte op maat,  die helpt om het gestelde doel te bereiken. uniek bij Designbuddy is dat je tijdens deze volledige periode een gratis onderhoudspagina kado krijgt!

Als de offerte goedgekeurd wordt, kan begonnen worden met het ontwerpen van de website, ben je benieuwd wat een website kost? Dan kun je dit makkelijk terug vinden op onze website, ik ben namelijk eerlijk en duidelijk over de kosten voor een webshop of website.

Het ontwerp moet passen bij de stijl van jouw bedrijf. In het ontwerp wordt, zover mogelijk echt beeldmateriaal gebruikt. Dit, omdat er dan een echt beeld komt, van hoe de website er komt uit te zien en klanten kunnen zien wie het bedrijf is. Daarna wordt het ontwerp omgezet in code, ook worden de gewenste functies in de website gebouwd. Als de website bijna af is, kan de website gevuld worden met tekst en afbeeldingen en wordt de website geoptimaliseerd om hoger in Google te komen. 

Waarom kiezen voor Designbuddy voor jouw website?

Ik ben ervaren in het maken van websites en webshops. Een website maken is tegenwoordig niet heel bijzonder meer. Maar een website die de inverstering terugverdiend is wel bijzonder. Daarom is het belangrijk, om een effectieve website maken. Die ook echt nieuwe klanten oplevert. Ook de service die je krijgt is erg belangrijk bij het ontwikkelen van een website. Ik zorg ervoor dat dit laag drempelig is en ik niet met moeilijke termen kom waardoor het voor jou ook te begrijpen is. We vullen samen een creative briefing in om duidelijk te hebben wat je precies wilt en welke richting we uit gaan.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van WordPress websites, HTML websites en social media. Of je nu producten verkoopt of een bepaalde service aanbied. Ik kan u helpen met uw online uitstraling en verkopen. Bekijk mijn projecten en mijn verhaal een ​​beter beeld te krijgen van wat ik voor je kan doen. Neem gerust contact met mij op ook als je vrijwillig wil informeren.