Hulp nodig?
Ik sta klaar voor al je vragen.

Op dit moment is Designbuddy gesloten.We zijn weer geopend op maandag 12 december van 09:00 tot 18:00.
Aangepaste openingstijden i.v.m Pasen & vakantie
Designbuddy is gesloten van 15 april tot en met 2 mei

Contact

contact@designbuddy.nl
06 – 48 14 91 63

Ik reageer altijd binnen 1 werkdag, heb je een storing?
Bekijk dan deze pagina

Veel gestelde vragen

F.A.Q.

Een website kost altijd geld, maar bij mij betaal je niet meer dan nodig is. Een website heb je al online vanaf €299,-. Uiteraard zijn er nog andere opties mogelijk en daarom kan de prijs van een website variëren. 

Ik vind dat je nooit te lang moet wachten op een website, mijn uitgangspunt is dan ook altijd een tijd van ongeveer 3 tot 5 weken. Natuurlijk is dat ook mede afhankelijk van wanneer ik materialen aangeleverd krijg en je reactie op mijn ontwerpen. Heb je met spoed een website nodig? Dan kan dit al binnen 7 werkdagen!

Dat kan! Ik bouw de website zo dat je er in principe zelf mee uit de voeten kunt. Indien je er niet zoveel verstand van hebt raad ik wel een servicesabonnement aan, dan maak ik back-ups, kleine veranderingen en zorg ik dat je website up to date blijft!

Je kunt een mail sturen op contact@designbuddy.nl. Je mag me uiteraard ook bellen of appen naar 06-48149163. Indien we al samen aan de slag zijn, kun je me altijd bellen!

Ik maak logo en drukwerk op basis van uurloon. 

Voor de aanvraag non-profit websites kun je het beste contact met mij opnemen, ik hanteer hier namelijk aparte prijzen voor. 

Ik verzorg je domeinnaam en hosting als dit nodig is! Uiteraard zitten de kosten voor het eerste jaar zitten inbegrepen in de prijs voor je website. Daar hoef jij je dus geen zorgen om te maken. Na het eerste jaar betaal je hiervoor ongeveer €60,-  per jaar.