Over Designbuddy

Over ons

Designbuddy is in 2017 opgericht door Tymon van den Burg. Met als doel: het helpen van MKB’ers aan een succesvolle website voor een eerlijke prijs. Ik heb geen duur kantoor of andere overheadkosten waardoor ik de prijs laag kan houden, ik heb gelukkig wel oog voor kwaliteit.

Ik hecht veel waarde aan flexibiliteit en snel handelen. Geen onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan. Ik werk voor zowel grote als kleine bedrijven, organisaties en denk graag met je mee.

Onze statistieken

1 +
Websites
1 +
Logos
1 +
Complete pakketen

Over mij

Mijn naam is Tymon van den Burg, ik ben 25 jaar en ik ben geboren in het prachtige Delft. Ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend Pascal in een nieuwbouw huis midden in het groene hart van Nederland, Waddinxveen.

Vanaf mijn twaalfde heb ik altijd al veel intresse voor het internet gehad, ik ben vroeg begonnen met het experimenteren met het bouwen van websites. ik ben hiermee begonnen in 2010 voor diverse fansites van de online community Habbo en sinds 2014 voor het MKB en non-profit organisaties. 

Ik heb altijd de intresse in het bouwen, ontwerpen en onderhouden van websites gehouden. Ik heb mezelf in de tussentijd steeds ontwikkeld en sinds 2017 maak ik ook logo’s, drukwerk en andere grafische vormgeving.

Ik vind het zelf belangrijk om als klant bepaalde zekerheden te hebben. Daarom hebben ik bij Designbuddy ook garanties voor mijn klanten, deze staan op de website, mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met me op.

Bedrijven waar ik voor gewerkt heb

Mijn garanties

AVG-proof

Ik integreer een cookiemelding, versleutelde (SSL) verbindingen en een cookie policy, zodat je website voldoet aan de privacywetgeving

Snel online

Zodra ik al het benodigde materiaal ontvangen hebben, bouw ik binnen twee weken de eerste versie van de website op onze testlocatie.

Zoekmachine vriendelijk

Een goede website verdient het om online gevonden te worden. Ik zorg dat de website technisch goed in elkaar zit zodat ook Google je website gaat vinden.

Altijd contact

Bij mij ben je geen nummer. Ik sta voor persoonlijk contact en denken graag met je mee ook buiten de openingstijden ben ik te bereiken.

Ik ga voor 100% blije klanten

Ik doe alles voor 100% blije klanten, door ze te verassen en te zorgen dat ze geholpen worden zoals zij willen!

Altijd online

Je website is altijd online. Door samenwerkingen binnen ons netwerk ben je altijd online en garandeert de leverancier een uptime van 99,8%.