Image

Website

Een nieuwe website met als doel meer omzet en bereik!

Een nieuwe website

Een website laten maken bij Designbuddy betekent dat ervaren specialisten uw website vormgeven en bouwen. Voordat wij gaan bouwen nemen wij altijd contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website te bespreken.

Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Tijdens een tussentijds contactmomenten en daarbuiten krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te bekijken, na goedkeuring doen wij er alles aan om de website zo snel mogelijk op te leveren.

We vinden online bereikbaarheid belangrijk, daarom ontwerpen wij altijd een gratis landingspagina waardoor je website ook online is op het moment dat je nieuwe website in ontwikkeling is en je daar door altijd bereikbaar bent en blijft voor je klanten. Naast deze altijd online service, zoeken we dan ook graag samen met jouw de grenzen op en gaan graag de uitdaging aan om samen het beste uit je nieuwe website te halen!

Een nieuwe organisatie of bedrijf oprichten is al duur genoeg en daarom staan wij voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt bij ons altijd voordeel als starter of nieuwe klant! Ben je een starter? Dan krijg je bij Designbuddy extra voordeel! Zo ontvangen starters het ่่rste jaar altijd 10% korting op alle bestellingen. Als nieuwe klant ontvang je altijd 15% korting op je eerste bestelling of project.

Image

Kies voor ons
All-In Abonnement!

Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website.

Meer informatie
check
Gratis logo
check
Slechts €25/p.m.
check
Volledig ontzorgd, wij regelen al het onderhoud.