Image

Grafische vormgeving

Wil je een logo, flyer of een complete huisstijl laten maken? Wij helpen je hier graag bij!

Grafische vormgeving

Wil je een logo, complete huisstijl of een flyer laten maken? Wij helpen je hier graag bij! Al onze grafische ontwerpen komen met 100% tevredenheidsgarantie, dit betekent dat wij bijvoorbeeld het logo de benodigde aanpassingen geven totdat deze geheel naar wens is.

Wist je dat een logo het belangrijkste en meest herkenbare element van is je organisatie of bedrijf? Een logo bepaalt in grote mate de uitstraling van uw bedrijf. Kies daarom voor kwaliteit en maak een sterke eerste indruk met een professioneel bedrijfslogo. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch en brengt een duidelijke boodschap over naar de doelgroep.

Naast logos ontwerpen wij ook huisstijlen, visitekaartjes, advertenties, social media vormgeving, posters folders, flyers en websites.

Een nieuwe organisatie of bedrijf oprichten is al duur genoeg en daarom staan wij voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt bij ons altijd voordeel als starter of nieuwe klant! Ben je een starter? Dan krijg je bij Designbuddy extra voordeel! Zo ontvangen starters het rste jaar altijd 10% korting op alle bestellingen. Als nieuwe klant ontvang je altijd 15% korting op je eerste bestelling of project.

Image

Kies voor ons
All-In Abonnement!

Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website.

Meer informatie
check
Gratis logo
check
Slechts 25/p.m.
check
Volledig ontzorgd, wij regelen al het onderhoud.