Image

Over ons

Elke dag streven wij naar 100% klanttevredenheid.

Over ons

Designbuddy is ontstaan uit een hobby en is een jong en fris bedrijf die sinds 2018 officieel bestaat! Met als doel elke dag te streven naar 100% klanttevredenheid, dit willen wij doen door betrokken te voelen bij onze klanten en hun doelen die hun willen bereiken.

We zoeken dan ook graag samen met onze klanten de grenzen op en gaan graag de uitdaging aan om samen het beste uit alles te halen! Dit doen we om samen met onze klanten te groeien door hard te werken en nieuwe dingen te creëren, elke project is voor ons een wedstrijd, wij stoppen pas als de finish gehaald is!

“Wanneer je een vraag of probleem hebt met een van onze producten of diensten, zijn wij er om je te helpen. ” — Tymon van den Burg, ondernemer

Designbuddy staat voor persoonlijke support wanneer jou dat uit komt, je kunt ons elk moment van de dag bereiken! Wanneer je een vraag of probleem hebt met een van onze producten of diensten, zijn wij er om je te helpen ook buiten onze openingstijden kun je contact met ons opnemen als er problemen zijn, dit allemaal zonder extra kosten.

We staan voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding, ben je een starter? Dan krijg je bij Designbuddy extra voordeel! Zo ontvangen starters het èèrste jaar altijd 10% korting op alle bestellingen. Als nieuwe klant ontvang je altijd 15% korting op je eerste bestelling of project.

Image

Even voorstellen

Mijn naam is Tymon van den Burg, ik ben 24 jaar en ik ben geboren in Delft. Ik woon samen met mijn vriend Pascal midden in het groene hart van Nederland, Alphen aan den Rijn.

Vanaf mijn 12de heb ik altijd al veel intresse voor het internet gehad, ik ben vroeg begonnen met het experimenteren met het bouwen van websites, ik ben hiermee begonnen in 2010 voor diverse fansites van de online community Habbo en sinds 2014 voor het MKB.

Ik ben afgestudeerd en werkzaam als afdelingsmanager in de supermarkt. Ik heb altijd de intresse in het bouwen, ontwerpen en onderhouden van websites gehouden. Ik heb mezelf in de tussentijd steeds ontwikkeld en sinds 2017 maak ik ook logo's, drukwerk en andere grafische vormgeving.

Sinds januari 2018 bestaat Designbuddy officeel en zijn we geregisteerd als bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Designbuddy staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs en de beste support die mogelijk is, bij ons ben je geen nummer maar een klant.

Ik vind het belangrijk om als klant zelf bepaalde zekerheden te hebben. Daarom hebben wij bij Designbuddy ook zekerheden voor onze klanten, deze vind je onderaan deze pagina.

Euro's goedkoper

De hoofdprijs bestaat niet bij Designbuddy. We vragen geen hoge prijzen, maar de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering

Bij ons hoef je geen weken te wachten, we leveren snel! We spreken samen een leveringstermijn af het kan al binnen 2 werkdagen geleverd worden.

Afspraak is Afspraak!

Geen kleine lettertjes of gedoe. Afspraak is afspraak, lukt iets niet? Dan kijken we samen naar een oplossing.

Klant is koning

We leveren het ontwerp altijd volgens jouw wensen. We houden samen contact en stoppen pas als jij tevreden bent.

Persoonlijk

Bij ons ben je geen nummer. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag met je mee ook buiten onze openingstijden.

Starters voordeel

Starters ontvangen het eerste jaar altijd korting! Elke nieuwe klant ontvangt bij Designbuddy altijd welkomskorting op hun eerste bestelling.