Image

All-In Abonnement

Alles in één voor een vaste prijs per maand.

Informatie

Designbuddy vind het belangrijk dat een website betaalbaar is voor iedereen die een website wil hebben. Soms heb je voor een website een groot budget nodig, maar wil je graag een website laten maken maar is je budget niet groot? Dan heeft Designbuddy hier de oplossing! Wij bouwen websites die aan alle eisen van een moderne website voldoen voor een vaste prijs van €25 per maand. (incl. btw)

Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website.

Mocht je later meer wensen hebben, dan is de website eenvoudig uit te breiden. Maar de basis volstaat voor ondernemers die een website willen waarmee ze hun bedrijf op het internet willen presenteren.

We helpen je graag. Of je nou starter bent, particulier, MKB of een grote organisatie. Er is altijd een maatwerk oplossing en dat met een doel!: Je bent bereikbaar voor potentiële klanten die klant kunnen worden van jouw bedrijf.

“Designbuddy vind het belangrijk dat een website betaalbaar is voor iedereen die een website wil hebben. ” — Tymon van den Burg, ondernemer

Inhoud website abonnement

- .nl/.eu domeinnaam en Supersnelle Hosting via Pocket-IT
- SSL beveiliging
- Gratis helpdesk per mail en telefoon
- 5 mailboxen
- Website die op desktop, laptop, tablet en smartphone werkt
- Onbeperkt aantal pagina’s
- Volledig ontzorgd, wij regelen al het groot&klein onderhoud
- Na de éérste betaling binnen 4 werkdagen online
- Een gratis logo voor je bedrijf
- Je betaald 17 maanden, hierna is het van jou en betaal je jaarlijks een bedrag voor domeinnaam en hosting hierbij kun je ook onderhoud aanschraffen.

bg
Klaar? Bestellen maar!